tiistai 26. toukokuuta 2015

Keittiö ennen ja nyt

Alla kuvia keittiöstä ennen remonttia ja remontin aikana. Keittiömme on I-mallinen ja oli aika pimeä sekä kapeantuntuinen ennen remonttia. Vaihdoimme siis kaikki kalusteet pois, parketin tilalle laatat ja myös keittiön ja ruokailutilan/olohuoneen välinen seinä purettiin osittain, kattoa laskettiin, että saimme sinne spottivalot himmentimellä asennettua ja välitilan laattojen tilalle valitsimme lasia.










Alla remontoitu keittiö! Seinä kaadettu, saarekkeessa korkean osan takana uuni ja mikroaaltouuni sekä saarekkeen alla laatikostot. Pöytätasot ovat mustaa kiveä, kaapit ja laatikot ovat korkeakiiltoisen valkoiset, lattialla matta tummanharmaat, isot laatat.


Keittiöstä tuli ihanan valoisa ja avaramman tuntuinen. Tämä on ensimmäinen kerta kun meillä on koko valkoinen keittiö kaapistojen osalta. Hyvä ratkaisu!



Viinikaappi ja siihen sopiva julistetaulu.


Oliiviöljypullo ja Peugeotin mustapippurimylly.


Hanassa jotain pientä ekstraa ja taustalla näkyy hyvin välitilan lasi.
Lasitus välitilassa on ihan huippu, niin helppo pitää puhtaana. Tilasin lasituksen myös koiranruokakuppien taakse lattianrajaan, eipä mene maalattu seinä pilalle roiskeista. 


Olemme keittiöön todella tyytyväisiä, se on osoittautunut toimivaksi kaikinpuolin. Siellä on kiva tehdä ruokaa ja leipoa. Säilytystilat ovat riittävät ja kaikki tavarat ovat löytäneet paikkansa.


Jatketaan hyvän ruoan laittamista ja siitä nauttimista!


2 kommenttia:

  1. Kivannäköistä ja auts: en ole leiponut kuin kait kerran mun valkoisessa kyökissä tän puolen vuoden aikana. Pitää ryhdistäytyä ja pyöräytellä pähkinäleipiä lähiaikoina!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meilläkin neiti leipoi itseasiassa, mansikkaleivoksia; mä olen suunnitellut siemennäkkärin leipomista, mutta voipi olla että jää syksyyn, jos alkaa helteiset kesäkelit pian!

      Poista