keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Kuharullat

Tässä helppo, herkullinen ja terveellinen kalaruokaohje!



Varaa yksi kuhafile jokaiselle ruokailijalle. Lisäksi tarvitset tuoretta pinaattia ja jotain juustoa, käytin tässä cheddaria, kun sitä oli jäänyt edellispäivän ruoasta yli. Ryöppää pinaatit nopeasti tai pyörittele ne pannulla öljyssä pikaisesti. Sekoita pinaatit ja juustoraaste. Poista kuhafileistä ruodot, mausta suolalla ja pippurilla ja asettele jokaiselle fileelle keko pinaattijuustoseosta. Rullaa fileet ja nipistä ne kiinni cocktailtikuilla. Asettele rullat uunivuokaan ja purista päälle yhden limen tai sitruunan mehu. Kypsennä uunissa noin 20-30  minuuttia uunin lämpötilan ollessa 200 asteessa.




Nauti vihreiden kasvisten kanssa, tässä parsakaalia kevyesti höyrytettynä, ruusukaalia uunissa kypsennettynä sekä rucola-salaattia. Niin keväisen ja raikkaan näköistä, eikö?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti