maanantai 22. helmikuuta 2016

Lounaalla ja unelmoimassa Gardajärvellä - talviloma osa 3

Ciao vielä kerran!

Matkalla takaisin Milanon lentokentälle, poikkesimme Gardajärven rannalle Desenzanon-kaupunkiin lounaalle ja pienelle kävelylle. Ja onneksi poikkesimme, jo pelkästään ruoan takia, mutta myös sen ihanan kevääntuoksun ja -lämmön takia kannatti pysähtyä, sekä kauniiden talojen ja maisemien. Olisipa jo kevät!


Ostan aina paikallisia lehtiä reissusta, vaikka Suomestakin saa ulkolaisia lehtiä, mutta niissä on enemmän viehätystä, kun on tuonut ne reissusta. Ja nyt olisi taas tarkoitus palauttaa italiankieltä enemmän mieleen ja yrittää kokkailla italiankielisten reseptien mukaan, aion myös kuunnella Yle Mondosta italiankielisiä uutisia ja ohjelmia ja jos vaikka Yle Areenasta lyötyisi jokin italialainen sarja, jota voisi seurata. Italiankielen palauttaminen mieleen liittyy tulevaisuuden haaveeseen, joka olisi tarkoitus toteuttaa viiden vuoden sisällä.

Loma tekee hyvää kaikin puolin: saa levättyä, jättää työasiat ainakin osittain taka-alalle, saa nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta, ja seurasta, ehtii tehdä haluamiaan asioita ja rentoutua. Saan lomilla myös aina uusia ajatuksia ja ideoita, asetan uusia tavoitteita, haaveilen ja unelmoin - nytkin tuli kaksi loistavaa ideaa, jotka ovat aika isoja haaveita, mutta ihan toteutettavissa jollain ajanjaksolla ja ne on sanottu nyt ääneen. Balmuirin perustajan Heidi Jaaran sanoin: Turhan valittamisen sijaan kannattaa puhua unelmistaan. Miettiä, mitä oikeasti haluaa elämältään. Sano haaveet ääneen, lähde sen jälkeen kohti niitä arkailematta. Ja näin aion tehdä!


Arrivederci!

2 kommenttia:

  1. Loistoidea! Tuun mukaan omine haaveineni! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, hienoa, pitää vaan olla rohkea, eihän tässä kuitenkaan ole kuin tämä yksi elämä ja jos onkin toinen, niin se voi olla sitten vaikka ihan jotain muuta! ;)

      Poista