maanantai 17. heinäkuuta 2017

Farmors Cafe ja ystävien mökillä


Toissa sunnuntaina suuntasimme heti aamusta koko perheen voimin kohti ystäviemme kesäpaikkaa ja perille päästyämme hyppäsimmekin heti heidän veneeseen ja lähdimme merelle nauttimaan aurinkoisesta ja lämpimästä kesäpäivästä!

Veneilyretken kohteenamme oli Farmors Cafe Högsåran saarella. Tämä oli ensimmäinen kerta kun me kävimme siellä. Kaunis paikka, paljon väkeä ja ravintola terasseineen oli aivan täynnä. Aikataulusyistä valitsimme Paviljongista juureen leivotut puu-uunissa paistetut pizzat, jotka olivat oikein hyvät. Jono päästä nauttimaan saaristolaispöydän antimista oli ulos saakka ja meillä kun oli vielä ohjelmassa grillailua illalla ystävien kesäpaikassa, niin puolikkaat pizzat sopivat meille oikein hyvin lounaaksi.

Ilta jatkui saunomisen ja uimisen merkeissä, jonka jälkeen nautimme ihanista grilliherkuista ulkona ilta-auringon luodessa viimeiset säteet puiden yli kauniisti katettuun pöytään. 

2 kommenttia:

 1. Aivan ihana idea tuo orvokkimaa ovelle johtavalla "tiellä"! Onko ne tarkoituksella istutettu siihen vai ovatko levinneet? Ihan huippu! Kuljetaanko siitä myös vai onko se pyhitetty kukkamaaksi?
  Kauniita lomareissukuvia muutenkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että orvokkipolku oli siihen istutettu merkkaamaan, että kulku toista kautta; paljon ihanampi ratkaisu kuin jokin tylsä tai edes kiva kyltti.

   Poista