lauantai 16. tammikuuta 2016

Mietteitä tammikuusta ja muusta

Kaipasin loppuviikosta jotain, en tiedä mitä, tuntui että kaikki asiat eivät olleet ihan kohdallaan, vaikka oikeasti kaikki on ihan kohdallaan, jokin vain kaihersi mieltä. Tammikuun arkisuusko, kun ei ole mitään erityistä mitä odottaa tässä kuussa ja pidemmälle ajatteleminen tuntuu liian työläältä. Tammikuu on vähän kuin arkikuukausi. Päätin sitten piristää itseäni ja lähdin keskustaan. Olin jo pitkään aikonut mennä Ateneumiin katsomaan Henri Cartier-Bressonin valokuvanäyttelyä ja nyt alkoi olla viimeinen hetki sille, joten sinne siis. Upeita kuvia olivat! Sainkin sieltä uutta inspiraatiota alkaa käyttämään enemmän kameraa, varsinkin blogikuvia ottaessani. Heräsi ajatus myös kuvauskurssille menosta...


Valokuvassa pieninkin asia voi olla suuri aihe. -Henri Cartier-Bresson

Tämä ajatuksen yritän pitää mielessä kuvatessani.


Ateneumin aulan upea lattiakuviointi.





Tänä viikonloppuna oli aika valkoisten tulppaanien.


Kynttilöitä, kynttilöitä pimeässä illassa...Ilahduin eilen kun tulin töistä neljän maissa ja lähdin herra koiran kanssa lenkille, niin olikin vielä valoisaa, pitkän lenkin lopussa alkoi hämärtymään, mutta sekin oli kaunista. Valoa ja kevättä kohti siis mennään, vaikka nautinkin kauniista lumisesta maisemasta ulkona auringon paistaessa nytkin kauniisti ja toisaalta iltaisin kynttilän valosta. Kohta lähdetään koirametsään ulkoilemaan ja nauttimaan upeasta säästä!








Kävin samalla reissulla ensimmäistä kertaa Habitat-liikkeessä, ja no, en oikein innostunut, mutta annan toisen mahdollisuuden. Ostin kuitenkin tuon kuparisen kynttiläalusen, jollaista olinkin etsinyt. 



Nostin parvekkeen ison lyhdyn vähän paremmalle paikalle, kun sain hankittua siihen kunnon ison ja korkean kynttilän vihdoinkin. Vaihdoin myös muiden lyhtyjen ja pikkukuusen paikkaa, pienikin muutos saa kaiken näyttämään erilaiselta, ei tarvitse kaikkea kääntää ympäri välttämättä.


Haahuilu kaupungilla yksin teki hyvää, taide inspiroi ja antoi uusia ajatuksia.

Aurinkoista ja mukavaa viikonloppua, mitä sitten teettekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti