maanantai 11. tammikuuta 2016

Sunnuntaipäivän viettoa

Olipas pitkästä aikaa aktiivinen kotisunnuntai. Aamu alkoi reippaalla koiranulkoilutuslenkillä, jonka jälkeen lähdinkin yinjoogaan availemaan paikkoja ja rentoutumaan. Ennen lounasta kävimme päivän toisella koiralenkillä lähellä olevalla luonnonsuojelumetsäalueella. Oih, siellä oli kaunista kuin postikortissa, puista putoili isoja lumihiutaleita, taivaalta vähän pienempiä, ja mikä ihana hiljaisuus. Suorastaan metsäjoogaa!








Iltapäivän hämärtyessä suuntasin vielä ystävän kanssa LUX Helsinki -tapahtumaan taidetta katsomaan. Väkeä oli todella paljon liikkeellä ja valotaide pimenevässä illassa oli upeaa katsottavaa.










Annankadulle päästyämme nautimme kuumat herkkukaakaot. Ilma oli vaan niin kylmä, että kaakao jäähtyi pahvimukissa todella nopeasti, mutta herkkua se oli. Annankadulla oli kivoja ruokarekkoja/autoja, mutta niitä olisi voinut olla myös Senaatintorilla, Espalla ja ehkä myös "Ruttopuistossa", jos ajattelee niin, että olisikin aloittanut kierroksen Annankadun päästä, niin lopussa ei olisi ollutkaan kuumaa juomaa tai purtavaa tarjolla, toki reitin varrella on oikeita kahviloita ja ravintoloita, mutta tunnelmaan sopi mielestäni kivasti nuo autot.






Niin vilu tuli kuumasta kaakaosta huolimatta, että poikkesimme vielä yhdessä kadun kulmassa olevassa kivan näköisessä "Nykkibaarissa". Jotenkin tuli heti kun näin baarin New York mieleen, isot ikkunat kadulle, pelkistetty, teollinen sisustus, dj soittamassa, tarjolla kahvia, teetä, viiniä, olutta, drinkkejä ja yllätys, yllätys - terveellisiä smootheja. No, mehän toki sellaset tilasimme tasapainottamaan kaakaosta saatua sokeritilaa kropassa. Kuuma tee olisi toki lämmittänyt paremmin, mutta smoothie hoiti samalla iltapalan viran. 



Olipas touhukas sunnuntai ja ei kyllä edes tuntunut sunnuntailta koko päivänä. 

Näitä lisää!

2 kommenttia:

  1. Hassua miten kirkko näyttää aivan sarjakuvan satulinnalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suoraan kuin Disneyn leffasta tai satukirjasta, totta tosiaan! Hieno tapahtuma.

      Poista