torstai 14. tammikuuta 2016

Raikkaita makuja

Vuodenvaihteen pyhien jälkeen tekee mieli aina jotain kevyempää ja raikasta. Näin se on vaikka itse syönkin nyt uudella ruokavaliolla, ja söin ihan valmentajan kanssa sovitun mukaisesti joulun aikana, en laihduttaen vaan painoa halliten, ja siltikin sain reilun kilon pudotettua vuodenvaihteen pyhien aikana. Söin vähän suklaata, jöin glögiä, ruokaakin tuli otettua lautaselle enemmän kuin mitä olisi ollut tarvetta, mutta oli pakko saada "levätä" hetken ruokailujen suhteen. Ja hyvä että "lepäsin", nyt olen uutta intoa ja motivaatiota täynnä.




Tein tässä yhtenä iltana salaatin, johon paistoin pussillisen jättikatkarapuja. Maustoin ravut valkosipulilla, chilillä, limellä ja korianterilla. Ai, että oli hyvää! Tätä tehdään toistekin.



Lisää reseptejä ja ruokajuttuja tulossa jatkossakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti