lauantai 30. huhtikuuta 2016

Huhtikuun parhaat

Huhtikuun alun gloriamaisin hetki - lasi roseeta parvekkeella! Siitä lähti käyntiin ihan huippuhuhtikuu.


Huhtikuun suklaisin herkku oli itsetehty raakasuklaa, valmiista lahjaksi saadusta pakkauksesta, aika tuhtia herkkua, mutta hyvää oli ja helppo tehdä.


Huhtikuun ihanimmat kukat: 



-pallokrysanteemi, todella kestävä kukka ja freesiat, mikä ihana huumaava tuoksu freesioissa onkaan, ja eikö olekin ihana maljakko (alla), ostin sen Villa Nokkosesta



- ystävältä saatu jättimäinen kimppu valkoisia tulppaaneja

- toiselta ystävältä saatu energisoiva, värikäs sekakimppu


Huhtikuun paras viikonlopun startti oli istuskelu meren rannassa koiran kanssa auringon jo lämmittäessä.


Huhtikuun paras aamiainen: kylmäsavulohta, munakasta ja salaattia vihreän teen ja sanomalehden kera sunnuntaiaamuna, nyt kun vihdoinkin voin syödä jo enemmän tavallisiakin ruokia liittyen elämäntaparemonttiini.



Huhtikuun parhaat luontokokemukset metsälenkillä: vihreät sammaleet ja valkovuokot.




Huhtikuun parhaan sunnuntailounaan söin omalla parvekkeella: lasi roseeta ja naisten kuplivasta illasta jääneitä herkkuja! Ja huhtikuun naisellisin illanvietto oli tietenkin Kuplivaa ja parsaa -teemainen naisten ilta meillä, josta allaolevat herkut siis jäivät.


Etätyöpäivät, niitä lupasin pitää tänä vuonna enemmän ja erityisesti nyt huhtikuussa olen onnistunut pitämään ainakin kerran viikossa etätyöpäivän. 

Juoksulenkit ovat olleet parasta liikuntaa huhtikuussa.


Aurinkokin paistoi kivan paljon, vaikka kyllä sitä vettäkin tuli, mutta Luca ainakin nautti auringosta ilman huolen häivää.


Parasta on ollut huhtikuussa, liittyen elämäntaparemonttiini, että olen innostunut enemmän taas ruoanlaitosta, kun voin, saan ja pitääkin syödä oikeaa ruokaa ateriakorvikkeiden sijaan.



Huhtikuun paras uusi kahvila-kauppa-kirppis on ehdottomasti Relove Töölöntorin kupeessa! Kävin siellä ystävän kanssa tutustumassa yhtenä sateisena tiistai-iltana, leppoisa tunnelma, paljon ihmisiä, hauska konsepti, herkulliset salaatit ja ihanat raakakakut.



Huhtikuun paras näkkäri Leipomo Keisarin suolakiteillä päällystetty herkkunäkkäri!

Huhtikuun iloisin ja kuplivin juhla tänään tiedossa ystävien kanssa.



Hauskaa vappua kaikille!

3 kommenttia:

  1. Ihania juttuja sun huhtikuussa! Ja tuosta raakasuklaasta on sanottava, että vei kielen mennessään ja sitä pystyi syömään enemmän kuin sen mainostetun yhden palan ☺️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä taisi käydä raakasuklaan kanssa, maistui kaikille enemmän kuin yhden palan verran! 😋😉

      Poista
    2. Ps. Ja sä olit itseasiassa mukana useassa mun huhtikuun parhaassa jutussa! 😊👍

      Poista