perjantai 22. huhtikuuta 2016

Välikauden kukat

Tämänpäiväisestä räntäsateesta huolimatta kävin hakemassa parvekkeelle ns. välikauden kukat ennen varsinaisia kesäkukkia. Ostinpa sisällekin kimpun harsokukkaa, se on niin keväisen kevyt ja suloinen kukka. Parvekkeelle ostin siis sinisiä orvokkeja ja valkoisen pelargonian, ehkä mun ensimmäinen pelargonia ikinä.

Kukkien laittamisen jälkeen pinkaisin juoksulenkille, ilma oli raikas sateen jäljiltä ja juoksu kulki hyvin. Hyvä startti siis viikonloppuun. Nyt parin naistenlehden kanssa sohvalle relaamaan ennen ruoan laittoa! 

Sydämellistä viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kauniita kukkia ja onnistunut juoksulenkki, todellakin loistava startti viikonloppuun! 😍

  VastaaPoista
 2. Mä olen löytänyt jo pari vuotta sitten pelargonimummon itsestäni! Kasvitieteellisessä työharjoitellessa ihastuin valtavaan palsamipelargoniaaan, joka tuoksuu ihanan sitrukselle ja josta sain pistokkaita mukaani. Pulskistuivat puskiksi, mutteivat pitäneet muutosta pakkasten aikaan uuteen kotiin. Viime keväänä hurahdin hennon pinkkeihin, kirjaviin pelargonioihin, jotka kukkivat kesän Mörskällä ja syksyllä toin ne parvekkeelle, jossa kukkivat tammikuun pakkasin saakka upeasti! Aivan varmasti hankin tänäkin vuonna. Pukinmäen puutarhalla on ollut ihania englantilaisia lajikkeita, ehkä menen sinne kuikuilemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tässä muutaman vuoden tehnyt suurta ajatustyötä pelargonien hankkimisen suhteen, ja nyt työ siis saatu päätökseen! :D. Haha. Kestääköhän se eteläisellä lasitetulla parvekeella koko kesän? Jännityksellä odotan ja samalla mietin mitä muuta laittaisin tänä vuonna.

   Poista