torstai 14. huhtikuuta 2016

Sisustaminen - ruoalla


Halusin jakaa nämä mielestäni kauniit ja kivat kuvat keittiöstämme, mutta mietin mistä kulmasta niistä kirjoittaisin. Kuvia ladatessani sen keksin - ruoallakin voi sisustaa! 

Munat metallikehikkoisessa astiassa - voi kuinka kauniita ne ovat siinä ja aina helposti saatavilla.





Tuoreet yrtit ovat parhaita mausteita, yritän saada niitä aina epätoivoisesti pysymään hengissä mahdollisimman pitkään, kun yleensä koko puntti ei kulu kerrallaan. Tuleehan niistä myös ihanaa väriä keittiöön sekä helpommin tulee lisättyä ruokiinkin tai vaikkapa leivän päälle, kun ovat siinä saatavilla. 

Myös Nespresson kahvikapselit ovat kiva väriläikkä muuten valko-mustassa keittiössä.






Pidän saarekkeemme toisessa päässä aina jotain tarjoiluastiaa, jossa säilytän erilaiset sipulit, valkosipulit, sitruunat ja limet helposti saatavilla. Myös terveelliset pikkunaposteltavat kuten pikkutomaatit ja mantelit sekä pähkinät ovat löytäneet siitä paikkansa kaapin sijaan. Astiaa vaihtelen fiiliksen mukaan, nyt siinä oleva puinen matala laatikko oli löytyi H&M Home -osastolta. Siellä näytti olevan muutakin kivaa ja edullista pientä sisustustavaraa, mutta hillitsin itseni tällä kertaa.







Värikästä loppuviikkoa ja kohta on taas viikonloppu! Mitä suunnitelmia sinulla on viikonlopuksi? Toivotaan hienoa säätä, niin voidaan nauttia piha- ja parvekehommista ja muutenkin ulkoilusta unohtamatta grilllistä tulevaa ihanaa tuoksua...

2 kommenttia: