torstai 12. syyskuuta 2019

Muutama kuva uudesta kodista ja miten olemme viihtyneet


Syksyistä torstaihuomenta! Nytkö se syksy tuli kertaheitolla? Tosin kuulaat syyspäivät ovat ihania, jatkuva sade ei niinkään.

Muutama kuva ohessa olohuoneesta, eteisestä, kylppäristä ja keittiöstä. 

Pitkästä aikaa meillä on taas kunnon, oikea olohuone sohvapöytineen. Pöytä johon saan tehtyä asetelmia. Monet tavarat tuntuvat kuin uusilta nyt kun saan laitettua taas niitä esille kivasti parin vuoden tauon jälkeen. Edellisen kodin olohuone-ruokailutilassa meillä ruokapöytä lohkaisi niin ison osan huoneesta ettei siihen mahtunut lisäksi kuin pari nojatuolia eli oli oikeastaan aika epäkäytännöllinen pohjaratkaisu, ainakin meidän tarpeisiin, mutta kun tiesi että se oli väliaikaista, niin kyllähän sen jaksoi. Väliaikaista on asuminen tässäkin asunnossa. Vuoden päästä, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, pitäisi meidän oma uusi koti olla valmis. 

Mitään isoa uutta emme tänne ole hankkineet tai hankkimassa. Kaikki sohvan koristetyynyjen päälliset vaihdoin sentään uusiin samettisiin. Eteiseen jouduin hankkimaan väliaikaisen maton, kun olemassa oleva on liian leveä tänne, mutta mittausten mukaan sen pitäisi mahtua sitten uuteen ja ehkä tuolle väliaikaisellekin löytyy käyttöä uudesta kodista. Yhden jalkalampun sohvan viereen tarvitsemme, kunhan ehdin sen käydä hankkimassa ennen pimeiden iltojen saapumista ja kaksi vanhaa valaisinta olemme viemässä fiksattavaksi, jotta saamme ne täällä käyttöön.

Uuden alueen palvelut ja ulkoilumaastot on saatu hyvin haltuun, vaikka aika paljon ollaan oltukin mökillä ja reissuissa. Ja reissuun lähtö edessä taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti