keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

26 vuotta yhdessä ja 20 vuotta naimisissa!

Siis 26 vuotta yhdessä ja 20 vuotta naimisissa! 

Isoja lukuja ja monia vuosia. Monta yhdessä koettua hetkeä,  mutta myös monia yksin koettuja hetkiä. Pääsääntöisesti positiivisia asioita, mutta myös vaikeita asioita. Vuosiin mahtuu kaikenlaista. Ilon ja surun kyyneleitä. Naurua, joskus enemmän ja joskus vähemmän. Puhetta.

Seitsemän asuntoa. Autoja sitäkin enemmän. Muutama vene. 

Yksi ihana, rakas, ainutlaatuinen tytär, joka jo tekee lähtöä maailmalle pikkuhiljaa. 

Yksi ruskea koira. Yhteinen perheyritys ja toinenkin. Paljon ystäviä. Viisi yhteistä kummilasta. Paljon yhteisiä lomamatkoja koko perheen kesken, mutta myös kahdestaan. Vähintään kerran vuodessa matka vain kahdestaan. Ravintolaillallisia, ystävien kanssa, mutta myös kahdestaan. Kynttiläillallisia kotona. Otettu aikaa olla yhdessä, jutella, olla hiljaa. 

Haaveita, toteutuneita toiveita, unelmia jotka muuttavat muotoaan tai eivät toteudu. 

Kohta harjoittelemme taas olemaan kahdestaan, siitä onkin pian jo 17 vuotta, 
kun olimme vain me kaksi. Sitten meitä olikin kolme. 

Elämä muuttaa muotoaan ja kulkee eteenpäin, joskus polku on selkeä ja kirkas ja joskus taas kovin mutkikas ja vaikea kulkea.

Yhteistä polkua on vielä paljon kuljettavana, mutta töitä sen eteen on tehtävä, jotta tie pysyy aukeana kulkea. Hääpäivän vietämme Atlantin yllä! Matka on koko perheen yhteinen lomamatka ja osin myös häämatkamme. Varsinainen häämatka kahdestaan on tiedossa loppuvuodesta. 


Pitäkää huolta toisistanne! Pus.

4 kommenttia:

  1. Pus, rakkaat ystävät!
    Olette ihanat yhdessä ja yksilöinä, perheenä.
    <3

    VastaaPoista
  2. Hieno yhteenveto 20v. avioliitosta. Toivotaan, että yhteiselo jatkuu hyvän tätä eteenpäinkin.Hyvän liiton perusta on puhuminen ja kuunteleminen!

    VastaaPoista