perjantai 31. heinäkuuta 2015

Turun keikka

Ystävämme  asuvat Turussa ja olemmekin siellä viettäneet paljon aikaa vuosien mittaan sekä kesäisin että talvisin, mutta kyllä Turku on selkeästi kesäkaupunki mun mielestä. Joenranta on upea kokonaisuus: täynnä kahviloita, viini- ja ruokaravintoloita, upeita kukkaistutuksia ja iltaisin vielä hieno valaistus.


Alkukuplivat nautimme Tårgetin terassilla ilta-auringossa. Koko aukea oli täynnä ravintoloita ja putiikkeja, kuten myös paljon ihmisiä. 




Ilta jatkui illallisen merkeissä ravintola Pinellassa, joka on yksi Suomen vanhimpia ravintoloita. Kiva terassi joen rannassa, kaunis sisustus ja alkuperäinen kiviseinä sisällä ja todella herkulliset ribsit, mikä on kuulemma paikan suosituin annos.






Illallisen jälkeen poikkesimme vielä ravintola Tintåssa lasillisella. Kiva, idyllinen viinibaari, josta saa myös pientä purtavaa ja ihania kakkuja, jotka jäivät kyllä tällä kertaa syömättä. Kattovalaisimet oli tehty vanhoista isoista pulloista. Hauskat! Pöytinä vanhoja viinitynnyreitä.




Seuraavana aamuna kiertelimme Turun sisustusliikkeitä, mm. Ottomaani, Sisustuksen Koodi....ja teimmekin pari kivaa löytöä kotiin, mutta niistä lisää myöhemmin! Kierroksen jälkeen istahdimme Cafe Artin terassille juustokakulle sekä kahville että teelle. Kahvi oli kuulemma todella hyvää, ja niin oli juustokakkukin.


Olipa kiva istua iltaa ja jutella rauhassa ystävien kanssa. Kesäretket jatkuvat vielä, monta kivaa ja hauskaa reissua tiedossa siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti