torstai 30. heinäkuuta 2015

Fiskarsin Ruukki

Yksi tämän kesän retkikohteistamme oli Fiskarsin Ruukki. Ajelimme pienempiä teitä pitkin sinne, nautimme kauniista suomalaisesta kesämaisemasta ja niittykukkien, peltojen ja luonnon tuoksuista. Aurinko paistoi ja taivaalla oli vain muutamia poutapilviä.



Fiskarsin Ruukki näytti ja tuntui kuin olisi ollut ulkomailla. Niin erilaista, mitä olen aiemmin Suomessa nähnyt ja kokenut, ja tämä oli siis tosiaan ensimmäinen kerta Fiskarsissa meille. Käymisen arvoinen paikka! 




Lounaan söimme ravintola Kuparipajan terassilla. Fiskarsissa vaikutti olevan monia hyviä ravintoloita, joissa olisi ollut kiva syödä, mutta jäipä jotain seuraavaan kertaan.



Annokseni: paistettua kuhaa, kanttarellimuhennosta ja perunasosetta koristeltuna syötävillä kukilla. Kauden ruokaa!


Ravintolan vieressä joki pauhasi ja loi omanlaisensa tunnelman.


Alue on täynnä upeita rakennuksia, ihania pikkukahviloita, taidepajoja, putiikkeja...nähtävää ja koettavaa pidemmäksikin aikaa. Jotain pientä tarttui toki mukaankin!


Seuraavaksi haaveilen yöpymisestä Fiskarsissa, monet ovat kehuneet mm. hotellia nimeltä Wärdhuset. Ensi kesää odotellessa! Siis nytkö jo aloin odottamaan ensikesää, eihän tässä näin pitänyt käydä! :)


Kesäretkemme jatkui Fiskarsista Turkuun, siitä lisää seuraavaksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti